top of page

Новини ТОВ "УУБ"

УУБ застосувала санкції до п’яти учасників-порушників торгів за напрямком «Необроблена деревина та пиломатеріали»

Українська універсальна біржа працює за принципом неухильного дотримання чинного законодавства, правил торгівлі та нормативно-правових документів. Тому на біржі діє постійний моніторинг щодо недопущення порушень сторонами своїх зобов’язань до умов укладених договорів та регламенту.


Наглядова рада ТОВ «Українська універсальна біржа» була вимушена застосувати санкції до п’яти учасників-порушників, які брали участь в аукціонах за напрямком «Необроблена деревина та пиломатеріали», що відбулись 6, 20, 23 травня та 2, 6, 14 червня. Для трьох учасників санкції передбачають недопущення до участі у наступних торгах протягом одного місяця, до одного учасника-порушника застосовані санкції у вигляді недопущення до участі у наступних торгах протягом трьох місяців, що будуть ініційовані лісгоспами Полтавської області. Ще до одного учасника санкції передбачають утримання гарантійного внеску, як штрафу.


Застосування санкцій є вимушеною мірою для забезпечення конкуренції, прозорості торгів та рівних умов для всіх учасників.


Наглядова рада ТОВ «Українська універсальна біржа» наголошує, що для недопущення виникнення подібних ситуацій у майбутньому, учасникам необхідно суворо дотримуватися виконання умов договорів та правил торгівлі.

bottom of page